معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري هرمزگان: دستگاه‌هاي اجرايي و فرمانداران بهبود كيفيت نان در هرمزگان را با جديت پيگيري كنند/لزوم بازديد از مراكز نگهداري گندم و كارخانجات توليد آرد
معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري هرمزگان: دستگاه‌هاي اجرايي و فرمانداران بهبود كيفيت نان در هرمزگان را با جديت پيگيري كنند/لزوم بازديد از مراكز نگهداري گندم و كارخانجات توليد آرد
به گزارش روابط عمومي استانداري هرمزگان، دكتر ايرج حيدري در كارگروه آرد و نان استان هرمزگان با اشاره به اهميت ارتقاء كيفيت نان، عنوان كرد: ارتقاء كيفيت گندم و آرد در هرمزگان با جديت هرچه بيشتر از سوي دستگاه‌هاي اجرايي ذيربط دنبال گردد. وي در همين رابطه گفت: با توجه به اهميت موضوع سلامت مردم فرمانداران شخصاً نظارت بر كيفيت آرد و گندم در شهرستان هاي استان را دنبال و پيگيري نمايند. معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري هرمزگان تصريح كرد: تيم هاي نظارتي به صورت سرزده بازديد از مراكز نگهداري گندم و كارخانجات توليد آرد در استان در دستور كار خود قرار دهند. حيدري خاطرنشان كرد: دستگاه‌هاي اجرايي ذيربط براي رفاه هرچه بيشتر مردم برنامه هاي عملياتي خود را براي ارتقاء هرچه بيشتر كيفيت نان در هرمزگان پيگيري و دنبال نمايند و برگزاري دوره هاي آموزشي ويژه صنف نانوايي ها را در دستور كار خود قرار دهند. وي افزود: فرمانداران با بسيج نيروها و امكانات مشكلات حوزه كيفيت نان احصا و به كارگروه استاني منعكس تا با اتخاذ تدابير لازم زمينه ارتقاء بيشتر نان در شهرستان ها فراهم گردد. معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري هرمزگان اظهار داشت: ذخيره گندم به ميزان كافي در هرمزگان با توجه به در پيش بودن فصل سرما با جديت هرچه بيشتر پيگيري گردد تا استان در اين زمينه دغدغه اي نداشته باشد.
ثبت کننده: سارا نیک اختر
تاریخ: 1398/08/14
تعداد بازدید: 449





نظرات کاربران
راهنمای مشتریان
ثبت شکایات
جهت ثبت شکایت پس از ورود از پنل کاربری در قسمت ارسال تیکت می توانید انتفاد ، پیشنهاد و یا شکایت خود را اعلام نمایید
نسخه 5.0.0.1